Should be a day, when we can express gratitude to our customers.

Si të Festoni?
Bëni një klient të buzëqeshi duke:

 • Vendosur një shenjë të madhe në frontin e hyrjes tuaj që thot  "Ne e duam klientët tonë!"
 • Bër një klient me te lumtur
 • vënë një distinktiv dhe përshëndetje mbi faqen tuaj te internetit
 • U takuar me klientët personalisht
 • vën CEO të telefonoi klientët tuaj të vogël për një bisedë të shkurtër
 • bër diçka me përgjësi shoqërore
 • regulluar mardhenje te prishura
 • bërë një tortë të madhe
 • Dhën një udhëtim falas në autobus lokal
 • Organizuar i një koncert
 • Dëruar një letër duke shprehur vlerësimin tuaj
 • Dërguar i një kartolinë me një buzëqeshje të madhe
 • Shpërndar happy-face stickers
 • Ofruar çaj dhe biskota
 • Dhëne një offert të madhe
 • ftuar klientët tuaj për drekë ose darkë
 • Marrë e një dhuratë personale - diçka të dobishme
 • Lënë klienti juaj të paguajë një faturë pas një afati
 • Dal nga rruga e juaj për të ndihmuar një klient
 • folur hapur me klientët tuaj
 • Hedhur lule nga një helikopter
 • Organizuar i një turne për të treguar klientëvet se si funksionon kompania juaj dhe çfarë është pasion për atë
 • përqafuar një klient nëse është e përshtatshme
 • qenë mirënjohës çdo ditë
 • Miratimi i një politikë të dyerve të hapura

  Shkarko materiale për festën:

  Logo .eps  | .png

  Banner .cdr  |  .pdf